Kotipizza-työntekijöitä Jyväskylään

21.10.2021

Etsimme iloisia ja reippaita tiimipelaajia KOTIPIZZALLE Jyväskylään!

Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen nopeatempoisessa työympäristössä loistavan tiimin ympäröimänä? Meillä on tarjota Sinulle juuri sellainen!

Työntekijämme ovat monitaitureita, ja työtehtäviin kuuluvat kaikki pizzerian työtehtävät asiakaspalvelusta pizzan leipomis- ja paistotehtäviin sekä kotiinkuljetukseen. Tässä työssä pääset työskentelemään lähellä asiakkaita ja herkullista ruokaa tunnetun ja luotettavan konseptin kanssa. Kaikkiin työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen, jolla takaamme, että voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla!

Jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi sinulta löytyä ajokortti taskustasi ja päälle hieman ajokokemusta. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa voit suorittaa sen kauttamme. Toivomme, että voit työskennellä monipuolisessa vuorotyössä useampana päivänä viikossa, ja sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Kerrothan hakemuksessa tarkemmin tilanteestasi ja siitä, kuinka paljon haluaisit viikossa työskennellä. Aloitus tehtävissä sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: Katri Lyytikäinen puh. 040 651 7913 (arkisin klo 8-15), katri.lyytikainen@sol.fi.

Arvot kantavat