Kotipizza-työntekijöitä Kuopioon

15.09.2021

Etsimme iloisia ja reippaita tiimipelaajia KOTIPIZZALLE Kuopioon!

Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen nopeatempoisessa työympäristössä loistavan tiimin ympäröimänä? Meillä on tarjota Sinulle juuri sellainen!

Työntekijämme ovat monitaitureita, ja työtehtäviin kuuluvat kaikki pizzerian työtehtävät asiakaspalvelusta pizzan leipomis- ja paistotehtäviin sekä kotiinkuljetukseen. Tässä työssä pääset työskentelemään lähellä asiakkaita ja herkullista ruokaa tunnetun ja luotettavan konseptin kanssa. Kaikkiin työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen, jolla takaamme, että voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla!

Jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi sinulta löytyä ajokortti taskustasi ja päälle hieman ajokokemusta. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa voit suorittaa sen kauttamme. Tässä työssä pärjäät reippaalla, asiakaspalveluhenkisellä asenteella! Työpäivät sijoittuvat maanantai-sunnuntai klo 9-22 välille. Viikkotuntimäärä voidaan räätälöidä tilanteeseesi sopivaksi, eli kerrothan hakemuksessasi, etsitkö esimerkiksi keikkatyötä opintojen oheen, vai kokoaikaisempaa työtä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian!

Lisätietoja: Rebekka Puoliväli / rebekka.puolivali@sol.fi / ma-ke klo 9-15 0405695637

Arvot kantavat