Koulutettava puusepänteollisuuden tuotantokoneenkäyttäjä Viitasaarelle

11.05.2022

Haemme asiakkaallemme Kaskipuu Oy:lle Viitasaaren tehtaalle

KOULUTETTAVAA AUTOMAATIOLINJASTON KÄYTTÄJÄÄ

Tässä olisi puualan tehtävistä kiinnostuneelle loistopaikka tarjolla! Viitasaaren tehdas on nykyaikaisimpia ikkuna- ja ovitehtaita Suomessa. Alkutuotannon koneet ovat joka tehtaassa erilaiset, joten koneen käyttöön varaudutaan antamaan perehdytys. Aiemmin tehtävässä aloittaneilla on ollut esim. kiinteistöhuollon, sähköautomaation-, metalli- tai puualan tutkinto tai alan kokemusta. Iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä. Olennaisinta on oppimistahto ja kiinnostus eli vaikka et olisi aiemmin vastaavaa työtä tehnyt, laita rohkeasti hakemusta! Etua on, että olet kiinnostunut koneista, olet tarkka ja vastuuntuntoinen. Työtehtävä on pääasiassa valvontatyötä, varmistat että kone toimii kuten pitää ja tuotteiden laatu pysyy hyvänä. Vaikeimpiin vikatiloihin saat apua tehtaalta – emme siis hae ammattilaista vaan oppimistahtoista henkilöä kasvamaan sellaiseksi.

Vuokratyön kautta työllistyt nopeasti asiakaskohteeseen. Olet porukassa alusta saakka tasavertaisena tekijänä, niin palkallisesti kuin tiimin jäsenenä. Palkkauksessa sovellamme puusepänteollisuuden työehtosopimusta, palkkaus kehittyy nopeasti osaamisen kehittymisen mukaan ja tottakai jos on jo alan osaamista, se huomioidaan palkan lähtötasossa.

Tarjoamme modernin, siistin tehdasympäristön, tiimin tuen ja pääset kehittymään ammatissasi koko ajan eteenpäin. Olemme tehneet yhteistyötä Kaskipuun kanssa jo useita vuosia. Työntekijämme usein mainitsevat plussana hyvän työporukan.

Aloitamme haastatteluja jo hakuaikana, joten laitathan hakemusta pikaisesti. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mielellään kuitenkin mahdollisimman pian.

Tiedustelut arkisin Minna Kunnari p. 0404814534

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

Arvot kantavat