Kunnossapitoasentajia projektiluonteiseen tehtävään Jyväskylään

02.08.2022

Etsimme teollisuuden kunnossapitoon erikoistuneelle asiakkaallemme

KUNNOSSAPIDON TEHTÄVIIN PROJEKTILUONTEISEEN TEHTÄVÄÄN sekä avustaviin, että ammattitaitoa vaativiin tehtäviin yhteensä 15 tekijää

Työ alkaa elokuun puolivälissä ja arvioitu kesto on lokakuulle. Kyseessä on metalliteollisuuden vaurioituneiden tuotantokoneiden kunnostusta. Työpiste on projektin ajan pysyvä Jyväskylän kaupunkialueella. Osa tehtävistä on järjestettävissä niin, että aiempaa osaamista ei vaadita – haussa on kokonaisuudessaan 15 henkilön joukko, jossa on sekä ammattilaista että aloittelevia osaajia.

Miksi tähän kannattaa tarttua? Yritys mihin haemme tekijöitä, on vahvassa kehitysvaiheessa oleva yritys, joka osaa arvostaa ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista vaativampiin tehtäviin (oppisopimus/insinööriopinnot). Voi siis olla, että tätä kautta pääset myös kasvavaan vakiporukkaan mukaan.

Haluamme antaa asiakasyrityksen työnjohdolle rauhan keskittyä omaan työhönsä ja hoidamme rekryprosessin alkuosan ja siksi yhteydenotot on keskitetty meille. Lopullisen valinnan tekee tuleva työnjohtosi. Työsuhteen ehdot käydään läpi haastattelussa ja kuulet tarkemmin yrityksen taustoista ja antaessasi luvan, tiedot laitetaan eteenpäin. Palkan määrittelee asiakasyritys osaamisesi mukaan, palkkahaitari on 10 – 15 €/h, tapauskohtaisesti jopa sen ylikin. Palkkaus perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen.

Arvostamme

– aiempaa työkokemusta sähköautomaatio- tai mekaanisesta kunnossapidosta

– muuta metallialan kokemusta tai alan koulutusta

– jos edellä mainitut puuttuvat, alkuun riittää jokin muu koneosaaminen ja vahva kiinnostus tuotantokoneita kohtaan

– hyvää asennetta työtä kohtaan

– tarvittaessa valmiutta vuorotyöhön projektin edetessä (kaksivuorotyö, viikonloput)

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haastattelukutsu voi tulla jo piankin hakemuksen jättämisen jälkeen

Lisätietoja arkisin klo 9-15 Minna Kunnari p. 0404814534 tai minna.kunnari@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: +358404814534 Sähköposti: minna.kunnari@sol.fi

Arvot kantavat