Lajittelija yövuoroon

11.10.2021

Etsitään asiakaskohteeseen Vantaalle

LAJITTELIJOITA YÖVUOROON

Työt olisivat pääosin tiistai-perjantai yövuoroihin 00:00-06:00 ja tunteja voi myös tehdä enemmän (24h-37,5h/viikko). Työ voi sopia opiskelijoille tai henkilöille, jotka muuten tuntevat yötyön sopivaksi. Myös viikonloppuisin mahdollista tehdä työtä aamuvuorossa. Työajat voivat muuttua sesonkien takia, mutta työntekijän toiveita yritetään toteuttaa mahdollisuuksien mukaan.

Kohteessa lajittelutyötä, mutta myös muita työpisteitä ja perehdytyksiä järjestetään asenteen ja sopivuuden mukaan. Hyvällä asenteella on potentiaalia saada kattava osaaminen sekä pitkä-aikaisempaa työtä. Sesonkitekijöitä haetaan myös tulevaan syys/joulusesonkiin sekä sesongin jälkeisiin töihin.

Kokemusta ei vaadita, työhön tulee perehdytys. Työssä pärjää suomen-, tai englanninkielellä. Töitä tehdään vuorovastaavan ohjauksella ja ryhmissä, joissa tähdätään pitämään hyvä sekä rento ryhmähenki. Työ itsessään on aktiivista.

Palkka on viestinvälitys-, ja logistiikka-alan TES mukaan 12,05€ + TES mukaiset vuorolisät, jos ei kokemusta.

Hae paikkaa täyttämällä huolellisesti linkin takaa avautuva hakulomakkeemme ja muista liittää mukaan CV:si. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Arvot kantavat