Lehdenjakajia varhaisjakeluun Kokkolaan

10.09.2021

Etsimme asiakkaallemme Kokkolaan LEHDENJAKAJIA VARHAISJAKELUUN Oletko lisätienestiä etsivä aamuvirkku? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista. Etsimme asiakkaallemme Kokkolaan lehdenjakajia yövuoroihin.
Asiakaspalvelu, reipas ote työn tekoon ja luotettavuus ovat jakajan tärkeimmät ominaisuudet. Lisäksi edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja rohkeutta opetella uutta.
Työtehtäviin kuuluu lehtienjakaminen asiakkaan autolla tai omalla polkupyörällä. Autoreitillä edellytetään B-ajokorttia ja polkupyöräreitillä omaa polkupyörää, jonka käyttämisestä maksetaan käyttökorvaus. Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Reittejä on erilaisia ja osa toimii 6+2 -periaatteella tarkoittaen 6 päivää töitä ja 2 vapaata. Osa vuoroista on pelkästään viikonloppuisin. Työajat sijoittuvat klo: 00:00-6:00 välille. Vuorot voivat vaihdella eri päivien ja reittien mukaan. Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman pian, joten olethan nopea ja täytä hakemus huolella sekä liitä mukaan mahdollinen CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Meri-Tuulia Roiha / meri-tuulia.roiha(at)sol.fi

Arvot kantavat