Lehdenjakajia yöjakeluun

29.09.2022

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa saat nauttia omasta rauhasta ja raittiista ilmasta?

Haemme Helsinkiin ja Espooseen

YÖJAKAJIA

pitkäaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ on sanomalehtien ja postin jakelua koteihin öiseen aikaan. Reittivaihtoehtoja on erilaisia ja työtä yritetään tarjota mahdollisimman läheltä asuinpaikkaasi.

Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä, jonka aikana perehdyttäjä on tukenasi, kunnes olet valmis lähtemään itsenäisesti reiteille.

Työpäivän kuvaus

Työvuorosi alkaa siitä, että lastaat jaettavat lehdet ja mainokset kulkuvälineen kyytiin. Mahdollisia kulkuvälineitä reiteillä on joko polkypyörä, kärry, skootteri tai auto, riippuen reitistä. Kun kuljet reitillä, sinulla on apunasi työväline, jonka avulla löydät helposti seuraavaan kohteeseen.

Kierrettyäsi reitin loppuun saakka, palautat kulkuvälineen ja muut varusteet lähtöasemalle. Kunhan olet huolehtinut, että kaikki on kunnossa seuraavaa vuoroa varten, olet valmis palaamaan kotiin.

Lisätietoja työstä

Työvuoroja tehdään 6+2-systeemillä, eli sinulla on kuusi työvuoroa ja sitten kaksi vapaapäivää. Vuorojen pituus reitistä ja alueesta riippuen on 3,5-6 tuntia. Palkkaus tehtävässä on 9,69 € per h + 1,18 € yölisä per h (Yhteensä 10,87€/tunti).

Autoreiteillä edellyttämme 2 vuoden ajokokemusta.

Työ on hyvin itsenäistä ja paikoin fyysistä. Fyysisen kunnon lisäksi edellyttämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä ja tyydyttävää suomen tai englannin kielen osaamista. Hyvä kommunikaatio on myös plussaa!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan lisäksi työterveyspalvelut sekä liikuntaedun!

Mikäli osa-aikainen liikunnallinen ulkona tehtävä yötyö varhaisjakajana tuntuu sinun jutultasi, hae paikkaa pikimmiten, sillä työt alkavat niin pian kuin mahdollista. Työilmoituksen ”Hae tähän työpaikkaan”-painikkeesta pääset täyttämään hakulomakkeen.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen/Vakituinen, osa-aikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Vanha Talvitie 19

Arvot kantavat