Leipomomyymälätyöntekijä Jyväskylään

22.06.2022

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään

LEIPOMOMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ!

Työnkuvaan kuuluvat kaikki leipomomyymälän työtehtävät: tilausten vastaanotto, kuorman purku ja esille laitto, sekä tietenkin asiakaspalvelu ja kassatyöskentely. Vaihtelevan työnkuvan ansiosta työ on monipuolisuudessaan sopivan haastavaa.

Olet etsimämme työntekijä, jos olet ripeä ja oma-aloitteinen, ja sinulla on jo hieman kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Aiempi leipomo- tai elintarvikealan osaaminen ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on tekemisen meininki ja halu oppia uutta! Saat työhösi kattavan perehdytyksen, jolla takaamme sen, että voit suoriutua tehtävissä parhaalla mahdollisella tavalla.

Jotta voisimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi sinulta löytyä taskustasi hygieniapassi.

Työvuorot sijoittuvat ma-la klo 6-19 välille. Työsuhteen alussa töitä on tarjolla ainakin yhtenä päivänä viikossa, pääsääntöisesti lauantaisin. Jatkossa vuoroja voi olla enemmänkin: mitä joustavammin voit työskennellä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on kasvattaa viikoittaisia työtuntimääriä. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävissä viikolla 26-27.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta ja haluaisit osaksi aurinkoista joukkoamme, kerro meille itsestäsi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja antaa Eetu Koskinen, eetu.koskinen@sol.fi

Arvot kantavat