Liikenneasematyöntekijä, Neste K Metsälä, Helsinki

05.08.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme päätoimista liikenneasematyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme toimipisteessä myydään autopesuja ja polttoaineita.

Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisemmasta kaupanalan kokemuksesta katsotaan eduksi. Iloinen asiakaspalveluasenne ratkaisee!

Hakemiltamme liikenneasematyöntekijöiltä odotamme oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta työskennellä eri työvuoroissa. Päätoimiselle työntekijälle on tarjolla n. 30h/vko (kolmivuorotyö). Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kaupan alan TES:iä ja sen mukaista palkkausta.

Liikenneasema on avoinna 24/7.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa [www.nordic.fi](http://www.nordic.fi/) ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Julia Niemelä, julia.niemela@nordic.fi.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Ota yhteyttä:

Sähköposti: julia.niemela@nordic.fi Sijainti: 00620, Helsinki

Arvot kantavat