Liikenneasematyöntekijä yötyöhön, Neste K Metsälä, Helsinki

05.08.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme liikenneasematyöntekijää yötyöhön.

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme toimipisteessä myydään autopesuja ja vuokrataan mm. pakettiautoja ja peräkärryjä.

Tiimiin etsitään vahvistukseksi erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta ei hymy hyydy hektisessäkään työympäristössä. Teet työsi huolellisesti ja pidät uuden oppimisesta.

Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisempi kaupan tai ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi. Iloinen asiakaspalveluasenne ratkaisee!

Töitä olisi tarjolla noin 30h/viikko painottuen yöaikaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Tehtävässä noudatetaan kaupan alan TES:iä ja sen mukaista palkkausta.

Liikenneasema on avoinna 24/7.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa [www.nordic.fi](http://www.nordic.fi/) ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan aluksi henkilöstönvuokrauksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Julia Niemelä, julia.niemela@nordic.fi

Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: 00620, Helsinki

Arvot kantavat