Liikenneasematyöntekijöitä Neste K Kehä 3, Vantaa

05.08.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Neste K Kehä 3:lle Vantaan Tikkurilaan liikenneasematyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme toimipisteessä myydään autopesuja ja polttoaineita. Liikenneasemalla toimii myös Subway ja Kotipizza.

Tarjolla on tilanteesi mukaan sovittavat viikkotunnit, eli joko osa-aikainen tai kokoaikainen työ.

Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisempi kaupan alan kokemus katsotaan eduksi. Iloinen asiakaspalveluasenne ratkaisee!

Hakemiltamme liikenneasematyöntekijöiltä odotamme oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta työskennellä eri työvuoroissa. Liikenneasema on auki vuoden jokaisena päivänä arkisin klo 06-22 ja viikonloppuisin 08-22. Työt alkavat heti /sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kaupan alan TES:iä ja sen mukaista palkkausta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa [www.nordic.fi](http://www.nordic.fi/) ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Julia Niemelä, julia.niemela@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Etsimämme henkilö

Ota yhteyttä:

Sähköposti: julia.niemela@nordic.fi Sijainti: Niittytie 2,

Arvot kantavat