Linjanhoitaja metallituotannon pinnoitustehtaalle KESÄTYÖ

02.02.2024

Aurajoki Oy on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Kaikissa vaiheissa eettisesti toteutetut laadukkaat tuotteet ja palvelut, turvallinen työympäristö ja -yhteisö, ammattitaitoinen toiminta sekä ympäristön huomioiminen ovat kaiken toimintamme perusta. Alan johtavana toimijana tarjoamme asiakkaillemme Suomen nopeimman kuumasinkityksen, kattavimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä laadukkaat teräsrakenteet. Kaikki palvelumme tuotetaan vastuullisesti ja nyt myös täysin hiilineutraalisti.

Etsitkö kesätyötä tuotannonalalta, jossa työt voisi aloittaa heti? Hae meille töihin ja liity mukaan Aurajoki Oy:n ammattitaitoiseen tiimiin.

Työ on mahdollista aloittaa heti ja tulisit työtä tekemään talvenajan sovitusti viikonloppuvuoroissa. Mikäli et pysty aloittamaan työtäsi vielä, ei hätää vaan koulutuksia tullaan toteuttamaan myös toukokuussa. Kesällä työ on kolmivuorotyötä arkipäivinä ja työtä tehdään viikoittain aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työ on kesäkauden osalta kokoaikainen ja määräaikainen.

Työtehtävät sijoittuvat pinnoituslinjastolla työskentelyyn kattaen tuotteiden valmistuksen, linjastonhoidon, valvonnan ja ylläpidon. Työ on seisomatyötä ja sisältää erilaisia nostoja linjastoilla. Tehtävässä noudatetaan teknologia-alan työehtosopimusta.

Tehtävään koulutetaan, joten aikaisempi tausta alalta ei ole kaikki kaikessa vaan se, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat tehdä pitkäjänteisesti töitä sekä omaat kyvyn itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Toivomme hakijoiden omaavan reippaan työotteen ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen.

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Orikedon yritysalueella Metsämäen kaupunginosassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisesta linkistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä: hanssi.laajajarvi@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: +358406875267 Sähköposti: hanssi.laajajarvi@sol.fi Sijainti: Turku

Arvot kantavat