Logistiikkatyöntekijöitä pakettilajitteluun

03.08.2022

Logistiikkatyöntekijöitä pakettilajitteluun

Etsimme pakettilajitteluun logistiikkalan työntekijöitä yövuoroihin ja päivävuoroihin keikkatyöhön. Työvuorot ovat soviteltavissa oman elämäntilanteesi mukaan joustavasti. Vuoroja on esimerkiksi maanantain ja perjantain välillä klo 12-16, klo 15-19 sekä klo 12-19 välisenä aikoina. Yövuorot ovat joustavasti maanantain ja perjantain välisinä öinä klo 23-07, sovittaessa mahdollisuus lyhyempiinkin vuoroihin.

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa tarkkuus, hyvä muisti ja hyvä fyysinen kunto. Työ on ajoittain raskasta ja sisältää nostelua ja kiertolikkeitä. Aikaisempi työkokemus varasto- ja terminaalitehtävistä, sekä sähköpässin ja pinkkarin käyttö katsotaan eduksesi. Työhön annetaan perehdytys työvuorossa. Työkieli on suomi. Vaadimme täysi-ikäisyyttä työaikojen ja työn itsenäisen luonteen vuoksi.

Työt alkavat perehdytyksellä, sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Palkkaus ja lisät ovat AKT:n terminaalityöntekijöiden työehtosopimuksen mukaisia.

Hae paikkaa klikkaamalla ’Hae tähän työpaikkaan’ ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitäthän hakulomakkeeseen CV:n ja / tai hakemuskirjeen. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka@sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: 040-6620205 Sähköposti: sofia.sillman@sol.fi Sijainti: Pirkkala

Arvot kantavat