Logistiikkatyöntekijöitä Tampereelle yövuoroon

08.05.2023

Asiakkaamme on Pohjoismaiden johtava pakettitoimittaja.Heidän modernit ja uudet varasto-ja terminaalitilansa sijaitsevat Tampereella Pirkkalassa.

Etsimmekin nyt heille pakettilajitteluun logistiikka-alan työntekijöitä työskentelemään pääsääntöisesti yövuoroihin. Työ on keikkaluonteista ja töitä on tarjolla asiakkaaan tarpeen mukaan. Työvuorot sijoittuvat to-pe ja pe-la öille ja tarvittaessa muitakin vuoroja on tarjolla. Vuoroja on 1-2 vuoroa viikossa. Työaika on klo:23-07

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa tarkkuus, hyvä muisti ja hyvä fyysinen kunto. Työ on ajoittain raskasta ja sisältää nostelua ja kiertolikkeitä. Aikaisempi työkokemus varasto- ja terminaalitehtävistä, sekä sähköpässin ja pinkkarin käyttö katsotaan eduksesi. Työhön annetaan perehdytys työvuorossa. Työkieli on suomi ja vaadimme täysi-ikäisyyttä työaikojen ja työn itsenäisen luonteen vuoksi.

Palkkaus on AKT-terminaalityöntekijöiden TES mukainen.

Hae paikkaa klikkaamalla ’Hae tähän työpaikkaan’ ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitäthän hakulomakkeeseen CV:n ja / tai hakemuskirjeen. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka@sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: 040-7030454 Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Arvot kantavat