Logistiikkatyöntekijöitä Tampereelle

09.03.2023

Logistiikkatyöntekijöitä pakettilajitteluun Tampereelle

Asiakkaamme on Pohjoismaiden johtava pakettitoimittaja.Heidän modernit ja uudet varasto-ja terminaalitilansa sijaitsevat Tampereella Pirkkalassa.

Etsimmekin nyt heille pakettilajitteluun logistiikka-alan työntekijöitä työskentelemään keikkaluonteisesti. Hyvillä tekijöillä on mahdollista työllistyä myös kesäksi.Työvuoroja on tarjolla päivävuoroissa (klo:7-15) ja yövuoroissa (klo:23-07)

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa tarkkuus, hyvä muisti ja hyvä fyysinen kunto. Työ on ajoittain raskasta ja sisältää nostelua ja kiertolikkeitä. Aikaisempi työkokemus varasto- ja terminaalitehtävistä, sekä sähköpässin ja pinkkarin käyttö katsotaan eduksesi. Työhön annetaan perehdytys työvuorossa. Työkieli on suomi ja vaadimme täysi-ikäisyyttä työaikojen ja työn itsenäisen luonteen vuoksi.

Työt alkavat perehdytysvuorolla, sopimuksen mukaan. Palkkaus on AKT-terminaalityöntekijöiden TES mukainen.

Hae paikkaa klikkaamalla ’Hae tähän työpaikkaan’ ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitäthän hakulomakkeeseen CV:n ja / tai hakemuskirjeen. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka@sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö/kesätyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0407030454 Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi Sijainti: pirkkala

Arvot kantavat