Loppusiivooja Pirkanmaalle

01.08.2022

Etsimme osaavaan joukkoomme Pirkanmaalle

LOPPUSIIVOOJAA

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Edellytyksenä työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset loppusiivouksen tehtävät eri kohteissa, mistä johtuen ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi. Hakijalle eduksi on myös hyvä fyysinen kunto ajoittain fyysisten työtehtävien vuoksi. Töitä on tarjolla 37,5h/vko.

Työn aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkka: Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka pr3.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen lomakkeemme. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme hakemusten esikarsinnan välittömästi ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse haun etenemiseen liittyen. Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: Janita Salonen, janita.salonen@nordic.fi

Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: Hatanpään valtatie 24

Arvot kantavat