Maalareita kesätöihin Ouluun

22.05.2023

Heippa! Pysyykö pensseli kädessä? Kelpaisiko mukavan liikkuva työ kesäisistä säistä nauttien?

Etsimme nyt TEUVO JÄRVENPÄÄ OY:lle RAKENNUSMAALAREITA ulkomaalaukseen kesäksi Ouluun! Tule viettämään kesä hyvämaineisen ja pitkän linjan maalausyrityksen työmailla!

Työt painottuvat ulkomaalauksiin Oulun alueella. Työt voivat sisältää myös rappauksia ja tasoituksia. Olitpa sitten maalausalan kokenut konkari tai vasta vähän kokemusta omaava aloittelija, etsimme sinulle osaamisesi ja taitotasosi mukaiset työtehtävät. Työmaat voivat vaihdella työsuhteen aikana, mutta töitä tehdään pääasiassa Oulun keskustan tuntumassa. Työtehtävät ja maalauksien vaativuus sopeutetaan omaan osaamistasoosi. Tarjoamme sinulle säännöllisen työajan ja täydet viikkotunnit. Työt alkavat mahdollisimman pian, mutta aloitus- ja lopetusajankohta on neuvoteltavissa. Työt voivat jatkua myös kesän jälkeen.

Toivomme, että omaat ainakin hieman aiempaa työkokemusta ulkomaalauksista. Vaadimme voimassa olevaa työturvakorttia, mutta ehdit suorittamaan sen hyvin ennen töiden aloitusta. Toivomme, että arvostat huolellista sekä laadukasta lopputulosta ja olet tarkka siinä mitä teet.

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä paikat täytetään pian! Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta elli.tuominen@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Oulu

Arvot kantavat