Matalapainepesijä, Forssa

26.07.2022

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme.

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ammattimaisen tiimimme voimin. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena, nykyään SOL-konserniin kuuluvana perheyrityksenä, haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.

Etsimme asiakasyrityksellemme matalapainepesijää Forssaan!

Matalapainepesijänä työnkuvaasi kuuluu tuotantotilojen matalapainepesua ja muuta elintarvikehygienian puhdistustyötä. Matalapainepesijänä pääset tekemään monipuolista työtä, jonka tarkoituksena on varmistaa puhtaasti tuotettu ruoka ja pitää huolta tehdastilojen kunnosta.

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen siivouksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on tarpeen. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät pakollisia.

Työaika on iltaisin klo 16 alkaen. Viikkotunteja on tarjolla 35–37,5 tuntia. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n palkkaryhmän 4 mukainen. Aloitus on mahdollisimman pian, joten paikka voidaan täyttää jo hakuaikana! Töitä on tarjolla ainakin lokakuun loppuun asti ja mahdollisesti pidempääkin. Lisätietoja antaa Nordic henkilöstöpalvelujen Pauliina Salonen pauliina.salonen@sol.fi tai p. 0504786066.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!
___

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504786066 Sähköposti: pauliina.salonen@sol.fi Sijainti: 30100 Forssa

Arvot kantavat