Materiaalivastaava Kaskipuu Oy:lle Viitasaarelle

29.11.2021

Etsimme Kaskipuulle Viitasaarelle

MATERIAALIVASTAAVAA!

Työssäsi vastaat sisälogistiikassa tehtaalle saapuvasta materiaalivirrasta. Hoidat kokonaisuutta ja tilauksia itsenäisesti, ja huolehdit siitä, että tuotantolinjastolla on oikea määrä tavaraa oikeassa paikassa. Roolisi on keskeinen tuotannon sujuvuuden kannalta, ja sinulla on kykyä ja halua pitää langat käsissäsi ja kehittää omaa työtäsi. Työskentelet yhteistyössä hankinta- ja logistiikkatiimin sekä tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta:

– Järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelytapaa

– Kykyä hallita kokonaisuuksia

– Tietoteknisiä taitoja (tilaukset tehdään sähköisesti)

Kokemus logistiikasta tai varastonhoidosta katsotaan eduksesi, mutta työtehtäviin tarjotaan kattava ja huolellinen perehdytys, eli tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia uutta. Tehtävän suorittaminen edellyttää trukilla ajamista – jos aiempaa kokemusta ei ole, myös siihen perehdytetään. Työ on päivätyötä, mutta arvostamme valmiutta kaksivuorotyöhön. Palkkaus tehtävään muodostuu osaamisesi ja aiemman kokemuksesi perusteella.

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys ja valmistaa Suomen suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotanto on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan, ja yritys onkin tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitus tehtävissä on tilanteesi mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa:

– Lauri Kari, Kaskipuu Oy / lauri.kari@kaski.fi

– Minna Kunnari, SOL Henkilöstöpalvelut Oy / 0404814534, minna.kunnari@sol.fi

Arvot kantavat