Mekaanikko metalliverstaalle

19.06.2024

Oletko piirustustenlukutaitoinen ja monipuolisiin tehtäviin taipuva tekijätyyppi? Kiinnostaisiko sinua työ vakaassa ja kansainvälisessä yrityksessä?

Etsimme Haukiputaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme MEKAANIKKOA METALLIVERSTAALLE!

Työllistyt elektroniikka-alaan keskittyvän asiakasyrityksemme metalliverstaalle. Tehtäväsi on valmistaa tuotannossa käytettäviä apuvälineitä ja työkaluja muun muassa sorvia, jyrsintä, sahaa, prässiä ja leikkuria käyttäen. Työhön kuuluu myös MIG- ja TIG-hitsausta. Valmistat tuotteita suunnittelijan tekemien piirustusten mukaisesti.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät syyskuun loppuun saakka. Työllistyt kokoaikaiseen työsuhteeseen ja töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Palkkaus on teknologiateollisuuden TVR6 mukainen.

Tässä tehtävässä tarvitset aiempaa työkokemusta manuaalisesta koneistuksesta. Odotamme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia, hyvää suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Toivomme kokemusta MIG- ja TIG-hitsauksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimämme henkilö on pitkäjänteinen ja hyvän paineensietokyvyn omaava persoona.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin kello 9-15 Elliltä, 0405302679 / elli.tuominen@sol.fi. Laita hakemus tulemaan pikimmiten, aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Oulu

Arvot kantavat