Mekaaninen asentaja, Tampere, Metso Outotec Finland Oy

01.08.2022

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallinjalostuksessa ja kierrätyksessä kaikkialla maailmassa. Metso Outotecilla on yli 15 000 työntekijää yli 50 maassa.

Haemme asiakasyrityksellemme mekaanisia asentajia Metso Outotec Finland Oy:lle Tampereelle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta mekaanisesta asennuksesta sekä käsi- ja paineilmatyökalujen käytöstä. Mekaaniset asentajat tulevat työskentelemään moottorimoduulien kokoonpanossa tai loppukokoonpanossa. Toivomme, että sinulla työtä kohtaan on reipas ja motivoitunut asenne sekä itsenäinen ja ripeä työskentelyote.

Katsomme alalle soveltuvan koulutuksesi eduksesi, mutta voit myös hyvin olla asentajan uraasi aloitteleva työntekijä, joka on nopea oppimaan ja/tai jolle mekaniikka on tullut tutuksi harrastuneisuuden kautta.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työt alkavat valituilla henkilöillä mahdollisimman pian määräaikaisena puolen vuoden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus myös jatkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi puh 050 411 1878. Voit lähettää myös viestin, niin olemme sinuun yhteydessä!

KIINNOSTUITKO? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti ja kerro samalla itsestäsi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: Hatanpään valtatie

Arvot kantavat