Metallityöntekijä, AGCO Power Oy

23.11.2022

People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Etsimme nyt AGCO Powerille kokoaikaiseen työsuhteeseen

Metallityöntekijää hammasakseleiden oikaisutyöhön

Työtehtävä sisältää maatalouskoneiden voimansiirtoon meneviä hammasakseleiden oikaisua. Hammasakseleiden oikaisu tehdään manuaalisella hydrauliikkaprässillä kuvan määrittämiin heittovaatimuksiin hyödyntäen heittokelloa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja työtä tehdään aluksi kokeneemman työntekijän työparina. Tehtävä sopii hyvin työuransa alkutaipaleella olevalle henkilölle. Työtä tehdään kokoaikaisesti 2-vuorossa ja valmius 3-vuorotyöhön on toivottavaa.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi metallialalta tai muu vastaava ammatillisen perusasteen koulutus. Aikaisempi kokemus tuotannosta ja metallialan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Tärkeintä on tarkka työote ja reipas asenne uuden oppiseen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Palkkaus on 14,81€/h sekä vuorolisät.

Työ alkaa mahdollisimman pian 6kk määräaikaisena vuokratyösuhteena SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Määräajan jälkeen hyvällä tekijällä saattaa olla mahdollisuus jatkoon.

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Tehtävään voit hakea sähköisen hakujärjestelmän kautta kohdasta Hae tähän työpaikkaan. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Elisabeth Porkka elisabeth.porkka@sol.fi puh. 040-7030454

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen ja kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 040-7030454 Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Arvot kantavat