Moniosaaja yksityiseen palvelukotiin

29.09.2022

Haluaisitko päästä työskentelemään yksityiseen, lämminhenkiseen palvelukotiin? Tässä työssä pääset työskentelemään mukavaan porukkaan monipuolisiin siivouksen ja keittön työtehtäviin. Pääset tekemään tehtävästä oman näköisesi ja puuhastelemaan halutessasi asukkaiden kanssa.

Tehtävässä on tarjolla täydet tunnit tammikuun 2023 loppuun saakka, jatko on mahdollinen. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään, mutta plussaa on, mikäli sinulla on siivous- tai keittiötöistä aiempaa kokemusta. Ennen kaikkea etsimme ystävällistä ja vuorovaikutustaitoista henkilöä, sillä asukkaamme osallistuvat avustaen sekä siivous- että keittiötöihin. Hygieniapassi on myös plussaa, mutta ehdit suorittamaan sen myös työsuhteen jo alettua. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukainen.

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten haastattelemme hakijoita jo hakuaikana – toimithan siis nopeasti, mikäli olet kiinnostunut tehtävästä! Lisätietoja tehtävästä antaa Elli Tuominen, puh. 0405302679 ja sähköposti elli.tuominen@sol.fi.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi

Arvot kantavat