Muuttotyöntekijä

24.11.2021

ETSIMME PITKÄAIKAISIA MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ PASILAAN

Tämä tehtävä sopii mainiosti opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle,sillä voit työskennellä sinulle sopivina aikoina, esimerksi tehden ainoastaan aamu- tai iltauvoroa. Loppuvuonna kiireisin sesonki on ajalla 15.12-31.12.2021, jolloin voit tehdä myös täyttä päivää, vuodenvaihteen jälkeen on mahdollista jatkaa osa-aikaisena vaikka koulujen ohella. Työtä on siis tarjolla arkisin ja lauantaisin aamu- ja iltavuorossa, joten kerrothan miten olet käytettävissä ja kuinka paljon haluat työskennellä viikkotasolla. Sinulla on myös mahdollista työskennellä pelkästään iltavuoroissa esim. klo 15 alkaen.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset positiivisen asenteen työntekoa kohtaan, sekä mielenkiinnon tehdä fyysisestikin kuormittavia tehtäviä. Työsuhteen alussa on yhden päivän perehdytys, joka on palkallinen.

Kyseessä on liikkuva työ, jota tehdään ympäri pääkaupunkiseutua, työpäivät kuitenkin alkavat ja päättyvät yleensä Helsingin varastolle Pasilaan.

Palkan maksuun noudatamme muuttopalvelualan työehtosopimusta, jolloin tuntipalkka ilman aiempaa työkokemusta on 10,91€. Palkan lisäksi henkilöstöetuina ovat smartum- liikuntaetu, lakisääteistä laajempi työterveyshuolto. Lisäksi sesonkiaikoina palkitsemme raskaassa muuttotyössä aina viikon parhaimman tsemppari-ahertajan leffalipuilla.

Käytäthän työpaikan hakuun linkistä avautuvaa lomaketta, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti.

Lisätietoja: heidi.ignatius@sol.fi

Arvot kantavat