Myyntiedustaja

07.01.2022

Haemme asiakkaallemme myyntiedustajia ikkuna- ja ovimyyntiin!

Kaskipuu on suomalainen perheyritys, joka vaalii vuosien aikana syntyneitä arvoja, kulttuuria ja pitkiä perinteitä kasvusta huolimatta. Asiakkaamme on ylpeä siitä, että pystyy tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen vakavaraisessa yrityksessä, joka haluaa kehittyä ja olla aina vain parempi työpaikka.

Asiakkaamme myy suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Työssä on tärkeää täyttää asiakkaiden toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana voi rehdisti seisoa.

Sinun tehtäväsi myyntiedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaillemme omalla myyntialueellasi. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi. Työhösi kuuluu aktiivinen myyntityö sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Omalla asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, sillä toimistohommat voit hoitaa kotoa käsin ja myynti tapahtuu asiakkaiden luona.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Työsi tueksi asiakkaaltamme löytyy oma bookkaustiimi, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla oman asiakashankintasi lisäksi.

Tässä tiivistetysti se, mitä asiakkaamme sinulle tarjoaa:

– Loistavat työkaverit ja tiimin

– Asiakashankinnan tuen

– Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen

– Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen

– Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin

– Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä

– Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

Lisätietoja tehtävästä antaa: Santeri Roivainen (santeri.roivainen@sol.fi)

Arvot kantavat