Noutovaraston työntekijä Vantaan Tammistoon

29.11.2021

Etsimme työntekijöitä asiakkaallemme

TAMMISTON NOUTOVARASTOON

Kyseinen varasto toimii myymälän yhteydessä ja asiakkaat poikkeavat noutamaan tuotteita myös varaston puolelta. Etsimme nyt ensisijaisesti neljää osa-aikaista tekijää varaston riveihin. Työ sopii hyvin opiskelijalle, osa-aikaisuuden vuoksi. Varasto on kooltaan pieni, missä on mukava ja aito työilmapiiri.

Varaston puolella työtehtäviin kuuluu mm. keräilyä, pakkaamista, lähettämistä ja noutoasiakkaiden palvelemista.

Työnkuva on laaja ja parhaiten tässä tehtävässä menestyy tarkka henkilö, jolla pysyy työkalut kädessä, hallitsee laajatkin kokonaisuudet, ja haluaa tehdä myös fyysisestikin kuormittavia työtehtäviä. Suomen kielen taidon lisäksi eduksi katsotaan englannin osaaminen.

Aiempaa trukkiosaamista ei tarvitse olla, mutta mikäli sellaista löytyy, niin mainitse se hakemuksessasi.

Työtä olisi tarjolla noin 20h/vk, aamu- ja iltavuorossa. Toivomme sitoutuneisuutta pidempi aikaiseen työsuhteeseen, vähintään puolelle vuodelle. Työvuorot sijoittuvat varaston aukioloaikoihin arkisin 7- 20, La 10-18, Su 11- 18. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tammistossa. Palkkaus on PAMin kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytä työpaikan hakuun linkistä avautuvaa lomaketta, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti.

Lisätietoja tehtävästä antaa marjukka.loukko@sol.fi

Arvot kantavat