Operaattori painokoneelle

10.05.2022

Etsimme asiakkaallemme operaattoreita painokoneelle Tampereelle!

Työtehtävänä on syöttää kirjapainotuotteita tuotantokoneeseen. Työhön liittyy myös muita painokoneoperaattorin tehtäviä, kuten lajittelua ja niputtamista.

Millaisia henkilötä etsimme? Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, tarkka ja nopea tekijä. Tartut rohkeasti työhön, etkä pelkää ajoittain nopeaakin työtahtia. Työ on seisomatyötä, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä tärkeää. Saat meiltä työhösi hyvän perehdytyksen ja kehitämme tarvittaessa osaamistasi työn vaatimalla tavalla. Työkieli on suomi.

Työtä on mahdollista tehdä keikkaluontoisesti tai vakituisemmin. Työpäivät ovat maanantain ja perjantain välillä. Töitä on aluksi klo 6-14 ja klo 14-22 välillä. Kesäkuussa alkaa yövuoro, joka on klo 22-06 välillä.

Työt alkavat touko-heinäkuun aikanan. Kerrothan hakemuksessasi, milloin sinun olisi mahdollista aloittaa tehtävässä. Palkkaus ja lisät ovat PAUn työehtosopimuksen mukaisia.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta klikkaamalla ”HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN”. Kerrothan samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Kysyttävää? Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävään liittyen, voit laittaa viestiä osoitteeseen sofia.sillman(at)sol.fi.

Arvot kantavat