Osa-aikainen siivooja, pääkaupunkiseutu

26.07.2022

Työkohteet tulevat sijaitsemaan Helsingin ja Vantaan alueilla. Kyseessä on liikkuva työ, eli kohteiden välillä liikutaan autolla. Työssä edellytetään ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus olisi plussaa, mutta ei välttämättömyys.

Työ on alkuun epäsäännöllistä ja viikkotunteja on arvioidusti vähintään 5h, mutta voit halutessasi myös tehdä 5-15h/viikko. Toivomme joustavuutta työskentelyaikojen suhteen, sillä osa kohteista tehdään päiväsaikaan, ja osa taas tehdään arkisin vasta klo 16.00 jälkeen. Kohteina tulee olemaan niin porrassiivouskohteita kuin toimistoja/kiinteistöjä.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa [www.nordic.fi](http://www.nordic.fi/) ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Julia Niemelä, julia.niemela@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Työsuhteen tyyppi: Etsimme nyt puhdistuspalvelualalla toimivalle asiakasyrityksellemme osa-aikaista siivoojaa pääkaupunkiseudulle.
Ota yhteyttä:

Sähköposti: julia.niemela@nordic.fi Sijainti: Vanha Talvitie 19 A, Helsinki

Arvot kantavat