Osa-aikaisia postinjakajia Palokkaan skootterireiteille

28.09.2021

Haemme Palokkaan skootterireteille

reippaita ja oma-aloitteisia postinjakajia!

Työssäsi vastaat postin jakamisesta sähköskootterilla Palokan alueella. Jotta voisimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi sinulta siis löytyä taskustasi B-ajokortti, ja päälle hieman ajokokemusta. Aiempi kokemus jakelutyöstä katsotaan eduksi, mutta tässä työssä pärjäät, kun sinulla on oma-aloitteinen ja tekevä asenne, ja halua oppia uutta!

Työtä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Vuorot alkavat klo 14-15, ja kestävät noin 6 tuntia. Sinun ei tarvitse sitoutua työskentelemään kolmena päivänä viikossa, sillä etsimme joukkoomme myös satunnaisemmin työskenteleviä, tai sijaisuuksia haluavia tekijöitä. Kerro siis hakemuksessa tilanteestasi, niin räätälöidään sinulle sopiva viikkotuntimäärä!

Haluaisitko kuntoa ylläpitävän, vastuullisen ja tärkeän työn, joka sopii joustavasti esimerkiksi opintojen tai toisen osa-aikaisen työn oheen? Kerro meille itsestäsi mahdollisimman pian! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus tehtävissä sopimuksen mukaan. Työssä käytetään Jakelua koskevaa työehtosopimusta, ja palkkaus on sopimuspalkka.

Lisätietoja: Katri Lyytikäinen, puhelimitse 0406517913 (arkisin klo 8-15) tai sähköpostitse katri.lyytikainen@sol.fi.

Arvot kantavat