Ostaja

01.08.2022

Keysight Technologies Oy on omistautunut nopeudelle ja tarkkuudelle. Sovellusvetoiset ratkaisumme ja analytiikkamme nopeuttavat tulevaisuuden teknologiatuotteiden saamista markkinoille läpi tuotantopolun suunnittelusta ja simulaatiosta prototyyppien validointiin, automatisoituun sovellustestaukseen, tuotantoanalyysiin ja verkko-optimointiin sekä näkyvyyteen niin yritys-, palveluntuottaja- kuin pilviympäristöissä. Keysightin rikas innovaatiohistoria ulottuu 80 vuoden taakse, ja tänä päivänä palvelemme maailmanlaajuisesti yli 30 000 asiakasta 14 300 työntekijän voimin.

Propsimin radiokanavaemulaattorit, virtuaaliset testiratkaisut, sekä Nemo kenttämittaus- ja analytiikkaratkaisut kehitetään ja tuotetaan pääasiassa Oulussa, jossa työskentelee n. 200 Keysightin työntekijää. Ratkaisumme tukevat kaikkia uusimpia teknologioita, mukaan lukien 5G.

Oletko etsimämme aktiivinen ja kokenut ostaja? Kiinnostaako monipuolinen työ vakavaraisessa yrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät pitkään? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Keysight Technologies Oy:lle ostajaa Ouluun! Tässä tehtävässä tulet osaksi Keysight Technologiesin Order Fulfilment -tiimiä. Ostajana huolehdit ostotilausten tekemisestä sekä hankintojen oikea-aikaisuudesta, määrästä ja laadusta.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi

– Tilaus-toimitusketjusta huolehtiminen

– Ostonimikkeiden ylläpitotehtävät

– Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Etsimme henkilöä, jolta löytyy kokemusta ostajan työtehtävistä. Voit omata vaikkapa kaupallisen tai teknisen alan koulutuksen tai aiempaa työkokemusta osto- ja hankintatehtävistä. Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen ja huolellinen työntekijä, jolta löytyy kykyä tehdä yhteistyötä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työ on proaktiivista ja edellyttää järjestelmällistä sekä huolellista työskentelyotetta. Tulet työskentelemään tehokkaassa tiimissä kohti yhteisiä tavoitteita. Odotamme hakijalta hyviä it-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan globaalissa, vakavaraisessa ja modernissa yhtiössä. Tässä työpaikassa työntekijät viihtyvät pitkään ja työtyytyväisyys on korkealla. Yritys onkin palkittu ”Great place to work” -sertifikaatilla. Työtehtävät ostajan työssä ovat mukavan monipuolisia. Omaat erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallasi ja työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä! Tavoitat minut viikolla 32 kello 9–15 puhelimitse numerosta 0406625291 / Jenna Jaurakkajärvi tai sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406625291 Sähköposti: jenna.jaurakkajarvi@sol.fi Sijainti: Krouvintie 3, 90400 Oulu

Arvot kantavat