Osto- ja logistiikkakoordinaattori

01.07.2022

Oletko etsimämme logistiikka-alan osaaja? Haluaisitko työskennellä osto- ja logistiikkakoordinaattorina vakaassa ja kansainvälisessä elektroniikkayrityksessä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osto- ja logistiikkakoordinaattoria Ouluun. Vastuullasi tässä tehtävässä on tilausten prosessointi, tilausten ja toimitusten ohjaus asiakkaalle sekä tilausten tekeminen. Työtehtäviin kuuluu myös erinäiset pakkaus- ja paperityöt. Työympäristönä toimii moderni avokonttoriympäristö. Työ alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä on kuukausipalkka, joka määräytyy osaamisesi mukaan. Palkkahaitari on noin 2500€-3000€.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä elektroniikka-alan innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä. Yritys valmistaa laadukkaita laitteita laboratorioympäristöön. Tutkijat käyttävät laitteita ympäri maailmaa. Tulevat tiimikaverisi ovat huippumukavia alansa ammattilaisia ja tässä tiimissä vallitsee erityisen avoin, välittävä ja turvallinen ilmapiiri. Tässä yrityksessä myös viihdytään pitkään ja kehittymismahdollisuuksia löytyy!

Etsimme työntekijää, jolta joko soveltuva koulutus tai kokemusta alalta. Voit olla vaikkapa logistiikkainsinööri tai muutoin alalta kokemusta kerryttänyt osaaja. Omaat laajan ymmärryksen logistiikasta tai ulkomaankaupasta sekä tullauksesta. Katsomme eduksi hyvän englannin kielen kielellisen ja kirjallisen osaamisen sekä kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä.

Lisätietoja työpaikasta saat Janne Määtältä sähköpostitse janne.maatta@sol.fi tai puhelimitse 0408684796

Arvot kantavat