Pakettilajittelija

23.05.2023

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle

PAKETTILAJITTELIJOITA

Jatkuvaan keikkatyösuhteeseen Vantaan logistiikkakeskukseen, joka sijaitsee Voutilassa.

Työt alkavat 30.5.2023 tiistaina alkavalla viikon mittaisella perehdytyksellä, jonka jälkeen työvuorot lähetetään työvuoroehdotuksina viikoksi kerrallaan.Töitä on mahdollisuuksien mukaan tarjolla pitkäksi aikaa, joten arvostamme työnhakijan mahdollisuutta sitoutua.

Palkkaus työssä on 12,42 €/h, ja iltalisää maksetaan klo 18-21 väliseltä ajalta 1,50 €/h ja yölisää klo 21-06 väliseltä ajalta 3,50 €/h.

Työ on fyysistä käsin tehtävää pakettien ja kirjeiden lajittelua, joten on erittäin toivottua, että sinulla on hyvä peruskunto ja erinomainen rutiininsietokyky. Lajittelutyö on pitkälti kevyiden postipakettien käsittelyä syöttöhihnoilla ja lajittelua luisuhihnoilla oikeisiin rullakoihin, mutta työ voi sisältää muita toimenpiteitä tilanteen mukaan. Seuraavan viikon työvuorot tulevat aina keskiviikkoisin suoraan SOL mobiili sovellukseen, josta työntekijät voivat ottaa vuoroja vastaan. Työvuorot 06:30 – 14:30 & 9:00 – 15:00 näissä tulee olemaan suurin tarve ja näiden lisäksi on tarjolla seuraavia vuoroja 14:30 – 22:00 & 16:00 – 22:00.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta juuri tästä työstä. Pakettilajittelijana pärjää reippaalla, positiivisella asenteella. Toivomme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja riittävää suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja kommunikointi tapahtuu suomeksi.

Hae paikkaa täyttämällä linkin takaa avautuva hakulomakkeemme ja ilmoita kuinka paljon pystyisi tekemään työvuoroja viikossa. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Haethan pikaisesti mikäli kiinnostuit työpaikasta, käsittelemme parhaillaan hakemuksia.

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Reipas asenne

– Joustavuus

– Riittävä fyysinen kunto

– Suomen kielen riittävä osaaminen

Ota yhteyttä:

Sähköposti: no-reply.rekry@sol.fi Sijainti: Tikkurilantie 148

Arvot kantavat