Pakkaaja

28.09.2021

Etsimme asiakkaallemme

KERÄILIJÄÄ /PAKKAAJAA

Työtehtävässä keräillään ja pakataan asiakkaiden verkkokaupasta tilaamia päivittäistavaroita. Työympäristö on pieni varasto ja toimipisteitä on hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin (Pasila, Malmi, Herttoniemi) ja Espoon (Niittykumpu) alueella. Toivomme hakijalta mahdollisuutta työskennellä kaikissa näissä toimipisteissä. Töitä on tarjolla vaihtelevasti aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin.

Verkkokaupan keräilijän työ on monipuolista ja tarkkuutta vaativaa, ruokatuotteiden tulee olla tuoreita, päiväysten kunnossa ja tuotteiden tulee vastata asiakkaan toiveita. Lisäksi toivomme hakijalta reipasta ja aikaansaava työotetta, täysi-ikäisyyttä ja kykyä työskennellä suomen kielellä.

Haemme töihin kutsuttavia työntekijöitä, joten mainitsethan hakemuksesi yhteydessä, kuinka paljon olet halukas työskentelemään. Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijoille tai lisäansioita hakeville henkilöille.

Palkan maksamme Kaupan Varasto TES:in mukaisesti, jolloin tuntipalkka ilman aiempaa työkokemusta varastoalalta on 11,97€/h + lisät.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten järjestelmäämme, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot heidi.ignatius@sol.fi

Arvot kantavat