Palveluesihenkilö

16.01.2022

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme Sinua innostava

PALVELUESIHENKILÖ JAKELUPALVELUIHIN SOL LOGISTIIKKAPALVELUT OY

Vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään

SOL Logistiikkapalvelut Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvava logistiikkapalveluita tuottava yritys.

Olemme aivan innoissamme jatkuvista kasvunäkymistä, mutta onnistuaksemme tarvitsemme Sinua!

Palveluesihenkilönä toimit postijakelupalvelun ulkoistuskohteiden työntekijöiden innostavana ja vastuullisena esihenkilönä. Autat työntekijöitä onnistumaan työssään ja sinulla on mahdollisuus kehittää työkenttääsi itsenäisesti. Raportoit sovittujen aikataulujen mukaisesti suoraan esihenkilöllesi ja vastaat toiminna tuloksellisesta toiminnasta. Palveluesihenkilön tehtäviin kuuluu tarvittaessa myös jakelutyö.

Pääset myös vaikuttamaan omaan dream teamiisi, joten olethan valmis myös rekrytoimaan ja tekemään loistavia henkilövalintoja.

Työssä menestyt parhaiten, jos sinulla on kokemusta logistiikasta, varsinkin postin jakamisesta koteihin. Kaiken työn myös oppii, kun halua riittää, ja autamme sinua mikäli kokemuksesi jää vajaaksi. Tehtävän alussa pääset osallistumaan jakoreitteihin ja tutustumaan käytännön tasolla.

Uudessa työssäsi sinua auttaa jos olet:

– luotettava ja reilu esihenkilö

– joustava ja haasteista nauttiva

– ongelmanratkaisukykyinen

– ihmisläheinen ja silti ripauksen analyyttinen

– olet valmis oppimaan ensin itse postinjakotyön, jotta voit johtaa muita, varsinkin jos sinulla ei ole kokemusta

– sinulla on vähintään ajokortti B

Jos sinulla on auton käyttömahdollisuus, se helpottaa kohteissa kulkemisessa

Työ on vakituinen, meidän puolestamme toivottavasti ikuinen, eli olethan valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Vastaat työstäsi palvelupäällikölle, joka on alan paras asiantuntija koko Suomessa – Sinulle ei voisi käydä paremmin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme henkilövalinnan välittömästi. Liitäthän myös palkkatoiveesi hakemukseesi. Kysyttävää? Ota yhteyttä palvelupäällikkö Elisabeth Porkkaan, tavoitat minut parhaiten osoitteessa elisabeth.porkka@sol.fi

Arvot kantavat