Palveluesimies

24.11.2021

Etsimme tehokkaaseen joukkoomme Sinua innostava

PALVELUESIHENKILÖ JAKELUPALVELUIHIN, SOL LOGISTIIKKAPALVELUT OY

SOL Logistiikkapalvelut Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvava logistiikkapalveluita tuottava yritys.

Olemme innoissamme jatkuvista kasvunäkymistä, mutta onnistuaksemme tarvitsemme sinua.

Jakelupalvelut pitävät sisällään palvelulupauksen, jossa lehdet- kirjeet ja paketit löytävät omistajansa päivittäin. Palveluesihenkilönä johdat kohteiden ryhmävastaavia ja jakelupalvelusta vastaavia työntekijöitä onnistumaan työssään. Olet yhdistelmä vahvaa kehittäjää ja ihmisläheistä vuorovaikuttajaa. Pääset työssäsi viikoittaisiin yhteistyö- ja kehityspalavereihin palvelua tilaavan asiakkaamme kanssa, sinussa löytyy siinä mielessä myös positiivista ja varmaa vaikuttajaa.

Palveluesihenkilö pääsee luonnollisesti myös vaikuttamaan omaan dream teamiinsa, joten olethan valmis myös rekrytoimaan ja tekemään loistavia henkilövalintoja.

Työssä menestyt parhaiten, jos sinulla on kokemusta logistiikasta, varsinkin postin jakamisesta koteihin. Kaiken työn myös oppii, kun halua riittää, ja autamme sinua mikäli kokemuksesi jää vajaaksi.

Uudessa työssäsi sinua auttaa jos:

– luotettava ja reilu esihenkilö

– joustava ja venyvä – lähinnä työajoissasi

– kehittävä ja positiivinen puurtaja

– ihmisläheinen ja silti ripauksen analyyttinen

– olet valmis oppimaan ensin itse, jotta voit johtaa muita, varsinkin jos sinulla ei ole kokemusta

Työ on vakituinen, meidän puolestamme toivottavasti ikuinen, eli olethan valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Vastaat työstäsi palvelupäällikölle, joka on alan paras asiantuntija koko Suomessa – Sinulle ei voisi käydä paremmin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme henkilövalinnan välittömästi. Kysyttävää? Ota yhteyttä palvelupäällikkö Ritva Perälä puh. 040 503 2023, ritva.perala@sol.fi tai aluejohtaja Minna Tuira puh. 040 681 7120, minna.tuira@sol.fi

Arvot kantavat