Perussiivoustaitoinen palveluvastaava, Jyväskylä

24.01.2023

Perussiivoustaitoinen palveluvastaava Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme joustavaa ja innokasta palveluvastaavaa rakennus- ja loppusiivoustyömaille sekä erilaisiin tilaustyösiivouksiin. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti maanantai – perjantai välille päiväaikaan mutta toki asiakkaiden tarpeiden mukaan töitä tehdään myös iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Ajokortti on työtehtävien laadukkaan hoidon kannalta välttämätön.

Odotamme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä intoa ja halua oppia uutta. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen sekä riittävän tuen työtehtävässä selviytymiseen. Heidän tiimissä on hyvä yhteishenki, joka näkyy mm. toiset huomioon ottamisena, auttavaisuutena ja positiivisena, iloisena asenteena. Tiimihenkeä he ylläpitävät yhteisin mukavin tilaisuuksin ja tapahtumin sekä säännöllisin ajoin tehtävillä työtyytyväisyyskyselyillä.

Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja työstä maksetaan kohteen vaativuustason mukaista palkkaa.

Oletko etsimämme huolellinen, vastuullinen ja iloinen henkilö? Tule mukaan iloiseen tiimiin ja jätä pikaisesti hakemus. Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0503761988 Sähköposti: heini.lauttaanaho@sol.fi

Arvot kantavat