Pesulatyöntekijä

09.02.2024

Haemme asiakasyrityksellemme Kotkan Mussaloon

PESULATYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme asiakasyritykseemme tarvittaessa töihin kutsuttavaa sitoutunutta työntekijää erilaisiin pesulatyötehtäviin. Työnkuvaan kuuluvat teolliseen pyykinkäsittelyyn liittyvät tehtävät, kuten likaisen pyykin lajittelu, pesu ja kuivaus sekä pestyn pyykin mankelointi, ripustus ja pakkaaminen. Työhön ei sisälly asiakaspalvelua.

Työtehtävät voidaan perehdyttää melko nopeasti uusille työntekijöille, eikä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä täten tarvita, hyvä asenne on sitäkin tärkeämpää. Etsimämme henkilö nautti rutiininomaisesta työstä ja arvostaa työtehtävien selkeyttä. Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, näppäryyttä ja huolellisuutta.

Koska työ on pääasiassa seisomatyötä ja siihen kuuluu paljon kiertoja ja nostoja, edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Työkieli on suomi, mutta sen ei tarvitse olla äidinkielesi. Edellytämme 18 vuoden ikää.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työajat ajoittuvat klo 5–19 välille. Mahdollisuus myös pelkän iltavuoron (klo 16-18.30) tekemiseen.

Työn tarve voi tulla nopeallakin syklillä, joten toivomme työntekijältä ripeää reagointikykyä tarjottuihin vuoroihin.

Palkkaus määräytyy Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan. Aloituspalkka ilman aiempaa kokemusta on 10,71 €.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarve on pidempiaikainen. Jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian; haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Odotamme hakemustasi innolla! Emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Suomea työkielenä

– Hyvää fyysistä kuntoa

– Sitoutuneisuutta

– Nopeaa reagointikykyä

– Oma-aloitteisuutta

Tarjoamme

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

– Työterveyshuolto

Ota yhteyttä:

Sähköposti: suvi.lindeberg@sol.fi

Arvot kantavat