Pintakäsittelijä puusepänteollisuuteen Viitasaarelle

13.05.2022

Haemme Kaskipuulle Viitasaarelle

PINTAKÄSITTELIJÄÄ PUUSEPÄTEOLLISUUTEEN

Tuotannossa maalataan mm. ruiskulla ja käsin sekä käytössä on iso maalauslinjasto.

Moni edeltäjistä on opetellut työn käytännön kautta eli vaikka et olisi vastaavaa työtä tehnyt aiemmin, laita rohkeasti hakemusta! Työn aloittaneiden ikähaarukka on 17 – 60 vuotta ja tasapuolisesti miehiä ja naisia, hyvin erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla.

Maalaamossa työtä on tarjolla pidemmäksi aikaa.ja vuokratyön kautta on mahdollista päästä vakituiseen työsuhteeseen – moni entinen SOLin tekijä on ollut jo pitkään Kaskipuulla töissä.

Tehtaalla on osattu hyödyntää työntekijän osaamista ja potentiaalia, jos sinulla on vahvaa osaamista jollain alalla, se hyödynnetään ja annetaan vastuuta, esim. muutama SOLin tekijä on saanut tiiminvetovastuuta.

Tällä hetkellä etsimme pintakäsittelijää ikkunatuotantoon, jossa on oltava kolmivuorovalmius. Palkkaus puusepänteollisuuden tes:n mukainen, ilman alan kokemusta palkkaryhmä 2. Palkkaus kehittyy osaamisen kehittymisen, vastuunottamisen ja monitaitoisuuden mukaan – voit siis itse vaikuttaa palkkatasoosi.

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys ja valmistaa Suomen suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotanto on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan, ja yritys onkin tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Käymme hakemuksia läpi ja teemme haastatteluja jo hakuajalla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Tiedustelut arkisin Minna Kunnari p. 0404814534 minna.kunnari@sol.fi

Arvot kantavat