PINTAKÄSITTELIJÄ PUUSEPÄNTEOLLISUUTEEN VIITASAARELLE

22.11.2021

Haemme Kaskipuulle Viitasaarelle

PINTAKÄSITTELIJÄÄ PUUSEPÄTEOLLISUUTEEN

Tuotannossa maalataan mm. ruiskulla ja käsin sekä käytössä on iso maalauslinjasto.

Moni linjastolla työskentelevä on opetellut työn käytännön kautta eli vaikka et olisi vastaavaa työtä tehnyt aiemmin, laita rohkeasti hakemusta! Työn aloittaneiden ikähaarukka on 17 – 60 vuotta ja tasapuolisesti miehiä ja naisia, hyvin erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla.

Tilauskanta näyttää nyt historiallisen hyvältä. Tarjolla on sekä pidempiä että myös lyhyempiä sijaisuuksia, joten oli tilanteesi mikä tahansa, kannattaa laittaa hakemusta. Sijaisuuksien kautta on mahdollista päästä pidempiinkin työsuhteisiin – moni meidän tekijämme on jo vakituisessa työsuhteessa tehtaalla. Jutellaan haastattelussa tarkemmin siitä, millainen työ sinun elämäntilanteeseesi sopii!

Tehtaalla on osattu hyödyntää työntekijän osaamista ja potentiaalia, jos sinulla on vahvaa osaamista jollain alalla, se hyödynnetään ja annetaan vastuuta, esim. muutama SOLin tekijä on saanut tiiminvetovastuuta.

Ovituotannossa työtä tehdään päivätyössä tai kahdessa vuorossa, ikkunatuotannossa kolmessa vuorossa. Palkkaus puusepänteollisuuden tes:n mukainen, ilman alan kokemusta palkkaryhmä 2. Palkkaus kehittyy osaamisen kehittymisen, vastuunottamisen ja monitaitoisuuden mukaan – voit siis itse vaikuttaa palkkatasoosi.

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys ja valmistaa Suomen suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotanto on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan, ja yritys onkin tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Käymme hakemuksia läpi ja teemme haastatteluja jo hakuajalla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Tiedustelut arkisin Minna Kunnari p. 0404814534 minna.kunnari@sol.fi

Arvot kantavat