Pizzeriatyöntekijöitä Kotipizzalle Jyväskylään ja Muurameen

12.04.2022

Etsimme iloisia ja reippaita tiimipelaajia KOTIPIZZALLE Jyväskylään!

Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen nopeatempoisessa työympäristössä loistavan tiimin ympäröimänä? Meillä on tarjota Sinulle juuri sellainen!

Työntekijämme ovat monitaitureita, ja työtehtäviin kuuluvat kaikki pizzerian työtehtävät asiakaspalvelusta pizzan leipomis- ja paistotehtäviin sekä kotiinkuljetukseen. Tässä työssä pääset työskentelemään lähellä asiakkaita ja herkullista ruokaa tunnetun ja luotettavan kotimaisen konseptin kanssa. Kaikkiin työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jolla takaamme, että voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Aiempi kokemus alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan etsimme ensisijaisesti hyviä tyyppejä!

Jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi sinulta löytyä ajokortti taskustasi ja päälle hieman ajokokemusta. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa voit suorittaa sen kauttamme.

Juuri nyt etsimme pizzeriatyöntekijöitä ensisijaisesti Jyväskylän ja Muuramen toimipisteisiin. Toivomme, että voit työskennellä monipuolisessa vuorotyössä useampana päivänä viikossa, ja sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Kerrothan hakemuksessa tarkemmin tilanteestasi ja siitä, kuinka paljon haluaisit viikossa työskennellä. Aloittamaan pääset tilanteesi mukaan kevään aikana.

Kiinnostuitko? Hakemuksen pääset jättämään hae tähän työpaikkaan -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Eemeli, puh. 040 674 9590 (arkisin klo 8-15), eemeli.saastamoinen@sol.fi

Arvot kantavat