Posteljooneja Kuopioon

28.07.2022

Haemme Puijonlaaksoon

Postinjakajia pyöräreiteille

Posteljoonin työ sijoittuu arkipäiville. Pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko ja torstai ovat työpäiviä. Kirjepostin jakelua tehdään jakelureitistä riippuen noin 5-7 tunnin vuoroissa päiväsaikaan. Työajat vaihtelevat riippuen reitistä ja jaettavan postin määrästä. Jossain reitillä päivä alkaa aamuvarhaisella, toisaalla taas puoliltapäivin. Työajat sijoittuvat arviolta klo 7 ja 19 väliselle ajalle. Kyseessä on siis osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 15-28 tuntia viikossa.

Posteljoonina toimit kuljetusketjun elintärkeänä linkkinä itsenäisesti kaupunkiympäristössä kuljettaen kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin. Alueesta riippuen jakelu suoritetaan jalkaisin ja/tai sähköpolkupyörällä. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ulkotyöhön, kulkuneuvon ja perehdytyksen.

Posteljoonin työ on liikkuvaa työtä, jota tehdään säästä riippumatta ulkosalla (silloin kun ei olla rappukäytävässä). Odotamme sinulta riittävää kestävyyskuntoa, sujuvaa kielitaitoa, luotettavuutta ja joustavuutta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, mutta katsomme sen eduksi. Arvostamme hyvää sitoutumiskykyä keikkatyöpohjalta pitkään jatkuvaan työsuhteeseen.

Palkkaus on 10,79 euroa tunnilta.

Jos pystyt säännöllisesti työskentelemään maanantaina, keskiviikkona ja torstaina etkä kaipaa yltiöpäisesti kokoaikatyötä, tämä voisi olla sinun juttusi. Hae paikkaa oheisen linkin/hakulomakkeen kautta. Kerro nykyinen elämäntilanteesi mahdollisimman hyvin ja liittä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan.

Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: rebekka.puolivali@sol.fi Sijainti: Kuopio

Arvot kantavat