Posteljooni Myyrmäkeen

10.09.2021

Haemme asiakaskohteeseemme Myyrmäkeen

POSTELJOONEJA

Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä ja pitkät perinteet.

Tarjoamamme työ on kirjeiden jakelua koteihin, ja työtä tehdään noin 6 tunnin vuoroissa päiväsaikaan. Toiveinamme on löytää reipas, itsenäisestä työstä nauttiva arjen sankari osa-aikaiseen jatkuvaan keikkatyöhön, jossa tulevat vuorot sovitaan viikko kerrallaan. Töitä on kuitenkin mahdollisesti tarjolla hyvin pitkäksi aikaa, joten toivomme sitoutumismahdollisuutta yli neljän kuukauden työsuhteeseen.

Posteljoonin työtä tehdään arkipäivisin. Pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko, torstai ovat työpäivä (eli 3 työpäivää viikkossa). Lisätyövuoroista perjantaisin sovitaan erikseen, kun niitä ilmaantuu. Työajat sijoittuvat suurin piirtein aikavälille klo 10-18. Kyseessä on osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 18-24 tuntia viikossa.

Posteljoonina toimit kuljetusketjun linkkinä kuljettaen itsenäisesti kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin. Jakelu suoritetaan sähköavusteisella polkupyörällä. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ja kulkuneuvon ulkotyöhön sekä perehdytyksen työtehtävään.

Posteljoonin työ on liikkuvaa työtä, jota tehdään säällä kuin säällä ulkona. Työ tarjoaa oivan mahdollisuuden hyötyliikuntaan. Odotamme sinulta riittävää kestävyyskuntoa, sillä työssä tulee liikuttua myös kerrostalojen portaikoissa. Lisäksi toivomme suomen kielen taitoa ja vastuullista työotetta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, mutta katsomme sen eduksi.

Palkkaus on 11,13 euroa tunnilta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja edellä mainitut työajat sopivat sinulle, hae paikkaa oheisen linkin/hakulomakkeen kautta. Kerro nykyinen elämäntilanteesi mahdollisimman hyvin ja liitä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

Arvot kantavat