Postinjakaja autoreiteille Pieksämäki

13.03.2023

Haemme omalla autolla tapahtuvaan jakeluun

POSTINJAKAJAA AUTOREITEILLE Pieksämäelle

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Tehtäviisi kuuluu postin jakaminen maanantaista perjantaihin ja lähtöpaikkasi ja lopetuspisteesi on Pieksämäellä. Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin.

Mikä on sinun työaikasi ja kuinka pitkä reittisi on?

Postia jaetaan maanantaista perjantaihin, tiistaisin ja torstaisin sinulla menee vähemmän aikaa postin jaossa. Keleistä riippuen työaika vaihtelee viidestä tunnista kahdeksaan tuntiin huomioiden sen, että sesongit ja kelit venyttävät työaikaasi. Varsinaiset työajat alkavat 8-9 maissa. Reittien pituudet vaihtelevat 180-230 km välillä.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Hakijalta edellytetään B-luokan ajokorttia sekä sinulla on käytettävissä henkilöauto esim. farmari, sillä tähän ei ihan pienet autot käy. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä et kuitenkaan tarvitse, sillä tehtävään perehdytetään. Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

Mitä toivomme sinulta?

Olethan iloinen, itsenäinen asiakaspalvelija, joka jaksaa toimittaa postit hymyssä suin asiakkaille. Sinulla on kokemusta autolla ajosta, etkä säikähdä erilaisia kelejä tai erilaisia liikenteessä olevia tapahtumia. Viedessäsi pakettia kotiin sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomen kielellä.

Miksi meille?

Etsimme työntekijää tuuraajaksi osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Pääset meillä huumorintajuiseen ja positiiviseen ammattilaisten tiimiin, joka tekee kaikkensa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyden eteen. Meillä kuulut koeajan jälkeen liikuntaseteli etuun ja saat käyttää työterveyspalveluitamme.

Palkkasi on 10,90 €/h, mutta otamme kuitenkin huomioon aikaisemman vastaavan työkokemuksen. Lisäksi reitin työajoista maksetaan kilometrikorvausta 0,53 €/km.

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Toivomme, että jätät hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Anne Kettuselta Puh. 040 645 9181 tai anne.kettunen@sol.fi

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti/

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– B ajokortti

– Suomenkielen taito

– Asiakaspalvelutaidot

– Iloisuus

– Oma-aloitteisuus

– Halu työskennellä itsenäisesti

– Tarkkuus

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 645 9181 Sähköposti: anne.kettunen@sol.fi

Arvot kantavat