Postinjakaja autoreiteille Sotkamo

01.07.2024

Haemme autoreiteille Sotkamoon POSTINJAKAJAA .

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Työssäsi vastaat postin jakamisesta autolla Sotkamon alueella. Haemme työntekijää, jolla on B-ajokortti ja oma auto käytössä sekä hyvä fyysinen kunto. Työpäiväsi koostuu mm. postipakettien, kirjeiden ja lehtien jakamisesta. Työajat sijoittuvat maanantain ja perjantain välille. Jos siis haluat aktiivisen työn, jossa pääset liikkumaan ja toimimaan asiakaspalvelijana, laita hakemus meille jo heti tänään.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Hakijalta edellytetään B-luokan ajokorttia sekä sinulla on käytettävissä henkilöauto esim. farmari, sillä tähän ei ihan pienet autot sovellu. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä et kuitenkaan tarvitse, sillä tehtävään perehdytetään. Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

Mitä toivomme sinulta?

Olethan iloinen, itsenäinen asiakaspalvelija, joka jaksaa toimittaa postit hymyssä suin asiakkaille. Sinulla on kokemusta autolla ajosta, etkä säikähdä erilaisia kelejä tai erilaisia liikenteessä olevia tapahtumia. Viedessäsi pakettia kotiin sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomen kielellä.

Miksi meille?

Pääset meillä huumorintajuiseen ja positiiviseen ammattilaisten tiimiin, joka tekee kaikkensa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyden eteen. Meillä kuulut koeajan jälkeen liikuntaseteli etuun ja saat käyttää työterveyspalveluitamme.

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Toivomme, että jätät hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Anne Kettunen p.040-6459181 (anne.kettunen@sol.fi)

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– B ajokortti

– Suomenkielen taito

Lisäksi eduksesi on:

– Asiakaspalvelutaidot

– Iloisuus

– Oma-aloitteisuus

– Halu työskennellä itsenäisesti

– Tarkkuus

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 6459181 Sähköposti: anne.kettunen@sol.fi

Arvot kantavat