Postinjakaja Helsinki

01.12.2022

Etsimme Helsinkiin postinjakajia vakituiseen työsuhteeseen.

Työpäivät alkavat postipisteeltä, josta haetaan tarvittavat välineet sekä postit ja mainokset lajitellaan kuljetukseen. Kun tämä on tehty, lähdetään näitä jakamaan. Työpäivä päättyy, kun jaettavat on jaettu ja välineet palautetaan pisteelle. Piste sijaitsee Postintaipaleella 00240. Työt ja perehdytys voidaan aloittaa lyhyellä aikataululla, sopimuksen mukaan.Työtä tehdään joko polkupyörällä tai työnnettävällä kärryllä. Myös skootterireittiä tai autoreittiä voi olla tarjolla, mutta vaativat ajokortin. Kulkuväline riippuu reitistä.

Palkkaus Jakajien TES mukaan, 12,18€/tunti. Töitä tehdään 5 arkipäivänä, maanantai-perjantai. Työpäivät arkisin ovat noin 09:30-17:30 aikataululla. Pyydämme kuitenkin myös mahdollisuutta työajoissa venymiseen, koska työpäivä päättyy kun jaettavat postit ovat jaettu reitillä. Meillä myös tarjolla lyhyempää sijaisuuspaikkaa. Työhön voidaan tarjota keikkatyösopimus tai vakituinen työsopimus koe-ajalla.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan. Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan.Työssä pärjää suomeksi tai englanniksi. Työssä toivotaan hyvää fyysistä kuntoa ja vaikka työ on pääosin itsenäistä, hyvä mahdollinen kommunikaatiotaito on myös hyväksi. Työssä käytetään myös mobiililaitetta.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus. Auttaa, jos lisäät CV:n tai kerrot itsestäsi.

Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme ikävä kyllä käsittele ellet tee kattavaa esittelyä itsestäsi.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen täysiaikainen, keikkatyö
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi

Arvot kantavat