Postinjakaja Helsinki

09.03.2023

Etsimme Postinjakajia Helsinkiin keikkatyösuhteeseen. Plussana jos on mahdollista myös Vantaalla/Espoossa tehdä tarvittaessa sovitusti.

Työhön kuuluisi pyörällä tai kärryllä jakelua omalla reitillä. Reittejä voi olla eri alueita Helsingissä ja työtä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan ja kanssasi soviten. Töitä tehdään Ma-Pe välillä.Työtunteja voi olla 0-37,5 tuntia viikossa halukkuutesi ja tarjonnan mukaan. Työvuorot ovat aamu-,/päiväpainotteisia ja alkavat aamusta. Eri päivinä voidaan tehdä töitä eri reitillä Helsingissä, reitit opittua. Myöhemmin skootterikoulutusta voi olla myös tarjolla, mutta pääosa työstä tehdään sähköpyörällä/kävellen.

Työssä aloitetaan Postin jakelupisteeltä, sieltä kerätään jaettavat postit sekä mahdollinen kulkuväline, lastataan postit kuormaan ja sitten lähdetään jakamaan omalle reitilleen vastaanottajille. Työpäivä päättyy kun postit on reitillä jaettu oikein ja välineet palautettu pisteelle.

Palkkaus työssä 11,85€/tunti. Käytetään Medialiiton jakajien TES:iä. Työssä voit myös käyttää Reittimestari sovellusta, jolla voi ansaita rahabonusta palkkaan.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan (jos tarvitsee). Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Työhön tarvitaan yleisesti hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen-, tai englanninkieltä.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus ”Hae tähän työpaikkaan”. Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme ikävä kyllä käsittele, ellet erikseen pistä kattavaa esittelyä itsestäsi.

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Helsinki

Arvot kantavat