Postinjakaja Helsinki

01.12.2022

Etsimme Postinjakajia Helsinkiin

Työhön kuuluisi pyörällä tai kärryllä jakelua omalla reitillä. Reittejä voi olla eri alueita Helsingissä ja työtä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan ja kanssasi soviten. Töitä tehdään Ma-Pe välillä.Työtunteja voi olla 0-37,5 tuntia viikossa halukkuutesi ja tarjonnan mukaan. Työvuorot ovat aamu-,/päiväpainotteisia ja alkavat aamusta. Eri päivinä voidaan tehdä töitä eri reitillä Helsingissä, reitit opittua.

Työssä aloitetaan Postin jakelupisteeltä, sieltä kerätään jaettavat postit sekä mahdollinen kulkuväline, lastataan postit kuormaan ja sitten lähdetään jakamaan omalle reitilleen vastaanottajille. Työpäivä päättyy kun postit on reitillä jaettu oikein ja välineet palautettu pisteelle.

Palkkaus työssä 11,85€/tunti. Käytetään jakajien TES:iä. Työssä voit myös käyttää Reittimestari sovellusta, jolla voi ansaita bonuksia palkkaan jakelemalla.

Työ voi sopia henkilöille, jotka hakevat keikkatyötä, helsingin alueella työskentelyyn kiinnostuneille, työttömille tai henkilöille, jotka kiinnostuneet aktiivisemmasta työstä. Työtä voidaan tarjota pitkäaikaisesti tai sesonkiaikaisesti.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan (jos tarvitsee). Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Toivomme työntekijältä kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa. Työssä pärjää suomen tai englannin kielellä.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus ”Hae tähän työpaikkaan”. Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme ikävä kyllä käsittele, ellet erikseen pistä kattavaa esittelyä itsestäsi.

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö/osa-aikainen/täysiaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Helsinki

Arvot kantavat