Postinjakaja Hyvinkäälle

11.01.2022

Haemme Hyvinkäälle

POSTINJAKAJAA

Postinjakajan työ sijoittuu pääosin kolmelle arkipäivälle; maanantai, keskiviikko ja torstai ovat työpäivä, mutta mahdollisuuksien mukaan joskus perjantaisinkin voi olla töitä tarjolla. Kirjepostin jakelua ja sitä edeltävää kasausta tehdään noin 8-10 tunnin vuoroissa päiväsaikaan n. klo 7-17. Kyseessä on siis osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 26-30 tuntia viikossa, joskus hieman enemmänkin.

Postinjakajana toimit kuljetusketjun viimeisenä linkkinä kuljettaen kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin. Alueesta riippuen jakelu suoritetaan joko kolmipyöräisellä sähköskootterilla tai autolla. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ulkotyöhön, kulkuneuvon ja perehdytyksen.

Postinjakajan työ on liikkuvaa työtä, jota tehdään osittain ulkona säällä kuin säällä. Edellytämme sinulta ajokorttia. Odotamme sinulta riittävää kestävyyskuntoa, sujuvaa kielitaitoa, luotettavuutta ja joustavuutta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et tarvitse, sillä riittää, että olet innokas oppimaan tämän yhteiskunnallisestikin merkittävän työn. Arvostamme hyvää sitoutumiskykyä keikkatyöpohjalta pitkään jatkuvaan työsuhteeseen.

Palkkaus on 9,20 euroa tunnilta.

Hae paikkaa oheisen linkin ja siitä avautuvan hakulomakkeen avulla. Muista liittää ajantasainen CV:si pyydettyyn kohtaan. Töiden aloituspäivämäärä on sovittavissa, joten jätä hakemuksesi vaikka heti. Saatamme olla yhteydessä jo hakuaikana.

Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja, postityöntekijä, lähetti

Arvot kantavat