Postinjakaja Kangasalle

09.03.2023

ETSIMME POSTINJAKAJAA KANGASALLE!

Pidätkö liikkuvasta työstä? Viihdytkö itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä? Oletko joustava ja oma-aloitteinen?

Postinjakajan tehtävänä on jakaa päiväpostia itsenäisesti omalla jakoreitillään. Jakoreitti on Kangasalan alueella ja käyttöösi saat Postin jakeluauton tai sähköavusteisen pyörän. Tehtävään annetaan perehdytys, jonka jälkeen pääset reitille itsenäisesti.

Työpäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Työt alkavat klo:10.00 ja työpäivän pituus riippuu jakoreitistä. Autoreiteillä tuntimäärä on noin 27h/ vko ja pyöräreitillä noin 18h.

Toivomme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä sekä halua työskennellä kaikissa sääolosuhteissa. Vaadimme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa B-ajokorttia ja minimissään 2 vuoden ajokokemusta. Työkieli on suomi.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Hakeminen onnistuu klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tästä työstä saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikatyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0407030454 Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi Sijainti: Kangasala

Arvot kantavat