Postinjakaja kesätöihin Orimattilaan

11.05.2022

Etsimme Orimattilaan asiakkaallemme

POSTINJAKAJAA kesätöihin

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen autolla jakelualueella, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.

Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille.

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.

Töitä tehdään kolmena arkipäivänä (ma, ke ja pe). Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 6-18 välille aamupainotteisesti. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat kesäkuun alussa ja päättyvät elokuussa käytettävyytesi mukaan.

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: sara.luoma@sol.fi

Arvot kantavat