Postinjakaja Klaukkala / Hyvinkää

20.09.2022

Etsimme autollisia postinjakajia Klaukkalaan ja Hyvinkäälle autoreiteille. Työssä jaetaan postia autoa käyttäen, johon kirjeet lastataan ja jaetaan asiakkaille. Työnö tarvitaan 2 vuoden ajokokemus.

Työpäivät alkavat postipisteeltä, josta haetaan tarvittavat välineet sekä postit ja mainokset lajitellaan kuljetukseen. Kun tämä on tehty, lähdetään näitä jakamaan. Työpäivä päättyy, kun jaettavat on jaettu ja välineet palautetaan pisteelle.

Töitä tehdään pääosin 3 arkipäivänä, maanantaina,keskiviikkona,perjantaina. Välipäiville on myös mahdollista tehdä muilla alueilla töitä, jos haluaa. Työpäivät alkaisivat pisteeltä Klaukkalassa noin 8:45, Hyvinkäällä noin 07:00. Päivien arvioitu pituus vaihtelee postin määrän ja nopeuden mukaan 4-8 tuntia. Palkkaus Jakajien TES mukaan, 9,69€/tunti jos ei aikaisempaa kokemusta.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan. Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Työssä toivotaan kohtuullista fyysistä kuntoa ja suomen kieltä.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä ilmoituksen alta löytyvä hakemus.

Auttaa, jos lisäät CV:n tai kerrot itsestäsi. Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme tällä kertaa käsittele.

https://ats.talentadore.com/apply/postinjakaja-klaukkala-hyvinkaa/mWvJyD

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi

Arvot kantavat