Postinjakaja Lahteen autoreitille

02.08.2022

Nautitko rauhallisista aamuista kotona kahvin ääressä ja toimit vasta parhaiten aamupäivästä? Haluaisitko vakituisen työn, jossa työskennellään vain kolme kertaa viikossa ja viikonloput ovat aina vapaat? Olet osunut oikeaan paikkaan, sillä etsimme Lahteen Launeen ja Tonttilan alueelle kahta postinjakajaa vakituisiin työsuhteisiin alkaen mahdollisimman pian!

Työpäivän aikana hurrutellaan menemään automaattivaihteisella autolla pitkin Lahden katuja ja siinä samalla tiputellaan postia! Työpäivät ovat ma, ke ja pe ja työajat vaihtelevat reitin sekä jaettavan postin mukaan alkaen klo 10 aamulla. Viikkotyöaika n. 25-30 h.

Launeen jakoreitillä jaetaan kirjepostia sekä postipaketteja omakotitaloalueella, joten reitti sujuu mukavalla tempolla. Tonttilan jakoreitillä jaetaan kirjepostia kerros- ja omakotitaoalueella ja tällä reitillä pääsee treenaamaan rappustreeniä työn lomassa! Vaatimuksena on täysi-ikäisyys. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä perehdytämme sinut tehtävään.

Mikäli tämä työ on juuri sinua varten, niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan mahdollisimman pian sähköisen järjestelmämme kautta. Lisää lyhyt kuvaus itsestäsi ja kerro miksi juuri sinä olisit mahtava lisä meidän tiimiin! Emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: sara.luoma@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Osa-aikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: sara.luoma@sol.fi Sijainti: Lahti

Arvot kantavat